Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Broileritikut juurespedillä

Leikkaa fileepaloista sormenlevyisiä suikaleita. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi broile­ri­sui­ka­leille...

Broi­le­ri­ti­kut:

500 g broi­le­rin­fi­lee­tä (esim. val­mii­ta pih­ve­jä)

Ma­ri­na­di:

3 li­me­tin mehu

3 rkl olii­vi­öl­jyä

1 rkl ma­ke­aa chi­li­kas­ti­ket­ta

nip­pu sil­put­tua ko­ri­an­te­ria

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

1. Leik­kaa fi­lee­pa­lois­ta sor­men­le­vyi­siä sui­ka­lei­ta.

2. Se­koi­ta ma­ri­na­din ai­nek­set kes­ke­nään ja kaa­da ma­ri­na­di broi­le­ri­sui­ka­leil­le. An­na nii­den maus­tua vä­hin­tään 4 tun­tia.

3. Pyy­hi li­ha­sui­ka­leet kui­vik­si ja pane ne li­o­tet­tui­hin gril­li­tik­kui­hin. Sääs­tä ma­ri­na­di juu­rek­sil­le.

4. Gril­laa var­tai­ta 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa, ylä­ta­sol­la 15 mi­nuut­tia tai kyp­sen­nä pa­ri­la­pan­nul­la. Tar­joa var­taat juu­res­tik­ku­jen kans­sa.

Juu­res­pe­ti:

3 pork­ka­naa

2 pals­ter­nak­kaa

pala re­tik­kaa

1 pie­ni pur­jo

1 rkl ryp­si­öl­jyä

1 tl voi­ta

1–2 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

1 rkl fa­rii­ni­so­ke­ria

1 rkl soi­ja­kas­ti­ket­ta

1. Pa­loit­te­le juu­rek­set ohuik­si sui­ka­leik­si.

2. Kuu­men­na öl­jy-voi­se­os wok­ki­pan­nul­la. Li­sää kuu­mal­le pan­nul­le juu­res­sui­ka­leet ja se­koit­te­le nii­tä pari mi­nuut­tia.

3. Li­sää pur­jo­sui­ka­leet ja pa­loi­tel­lut val­ko­si­pu­lin­kyn­net ja an­na nii­den peh­me­tä het­ki.

4. Maus­ta seos fa­rii­ni­so­ke­ril­la, soi­jal­la ja yli­jää­neel­lä ma­ri­na­dil­la. Tar­joa heti.

Lue Myös

Vasikanposket aasialaisittain

Kokonainen uuniselleri

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Vasikanposket aasialaisittain

Kokonainen uuniselleri

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Bratwursti-pitahodarit

Polentapuuroa ja salsiccaa

Possun barbeque-ribsit

Salvi­ab­roi­le­ripata

Marokkolainen broileripata

Bo ssäm

Salvi­ab­roi­le­ripata

Marokkolainen broileripata

Bo ssäm

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2