Koti ja keittiö 4/2006
1 pkt (250 g) kotijuustoa
Yrttiöljy:
1/2 ruukkua rucolaa
1 ruukku basilikaa
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl oliiviöljyä
Broilerisalaatti:
3–4 broilerin rintafileetä
1 rkl öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
1/2 ruukkua rucolaa
1/2 kerää punasalaattia
noin 2 dl vuonankaalia
1 rasia kirsikkatomaatteja
1/2 kurkku
1 pieni punasipuli
1. Viipaloi kotijuusto. Sekoita yrttiöljyn ainekset tasaiseksi tahnaksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella. Laita kotijuustoviipaleet yrttiöljyyn ja anna marinoitua jääkaapissa kaksi tuntia.
2. Revi punasalaatti suupaloiksi. Halkaise kirsikkatomaatit ja leikkaa kurkku paksuhkoiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi punasipuli. Sekoita salaatin ainekset kevyestisti keskenään ja levitä tarjoiluastian pohjalle. Levitä päälle marinoidut kotijuustoviipaleet ja pirskota päälle hieman yrttiöljyä.
3. Pariloi broilerinfileet pannulla öljyssä kypsiksi molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Viipaloi fileet ja levitä salaatin päälle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2