Koti ja Keittiö 12/07
600 g broilerinmaksaa
1 rkl voita
1 salottisipuli
1 omena
1 pkt (170 g) pekonia
8 anjovisfileetä
1–2 kuivattua chiliä
3 rkl kapriksia
2 munaa
3/4 dl vehnäjauhoja
1/2 rkl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 tl inkivääriä
2 dl vispikermaa
1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
Appelsiini-chilisalaatti:
3 appelsiinia
1 punainen chilipaprika
1 tl hunajaa
1. Ruskista maksat pannulla kauttaaltaan. Kuori ja paloittele sipuli. Kuori ja paloittele omena. Suikaloi pekoni. Laita maksat, sipulit, omenat, pekonit ja anjovikset monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.
2. Lisää koneen käydessä muut ainekset ja sekoita kuohkeaksi.
3. Jaa seos 4–6 pieneen voideltuun annosvuokaan. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.
4. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Sekoita appelsiinit ja chilit keskenään ja mausta hunajalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2