RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA
600 g broilerinmaksaa
1–2 salottisipulia
1–2 valkosipulinkynttä
75 g voita
4 rkl jaloviinaa, brandya tai konjakkia
4 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
¾ tl suolaa
rouhittua mustapippuria
200 g ranskankermaa
1. Poista broilerinmaksoista jänteet, kalvot ja rasva. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
2. Kuumenna voi pannulla ja ruskista maksat siinä. Lisää sipulit ja alkoholi. Jatka paistamista hetki, kunnes maksat hieman kypsyvät, mutta jäävät kuitenkin keskeltä vielä punertaviksi.
3. Lisää mausteet maksaseokseen ja hienonna tehosekoittimessa. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Purkita ja anna jäähtyä. Säilytä viileässä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2