Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Broilerichili-majoneesitoast

Paista broile­ri­vii­paleet kypsiksi pannulla. Sekoita majoneesi, chili-tomaattiketsuppi ja paistetut broileripalat.

(2 ko­ko­nais­ta to­as­tia eli nel­jä kol­mi­o­pa­laa)

6 koo­kas­ta tuo­ret­ta paah­to­lei­pä­vii­pa­let­ta

Täy­te:

1 pkt (350 g) hu­na­ja­maus­tet­tu­ja

broi­le­ri­sui­ka­lei­ta

1 dl ke­vyt­ma­jo­nee­sia

3 rkl chili-to­maat­ti­ket­sup­pia

2 dl pie­nit­tyä ra­pe­aa sa­laat­tia

1. Pais­ta broi­le­ri­vii­pa­leet kyp­sik­si pan­nul­la.

2. Se­koi­ta ma­jo­nee­si, chili-to­maat­ti­ket­sup­pi ja pais­te­tut broi­le­ri­pa­lat.

3. Le­vi­tä se­os­ta nel­jäl­le paah­to­lei­väl­le, nos­ta pääl­le pie­nit­tyä sa­laat­tia ja ko­koa lei­vät, eli yh­teen lei­pään tar­vit­set kak­si broi­le­ri­täyt­teis­tä lei­pää ja yh­den täyt­teet­tö­män lei­pä­vii­pa­leen kan­nek­si.

4. Pai­na lei­vät tii­viik­si ja leik­kaa kol­mi­oik­si ja pak­kaa läm­pöä eris­tä­vään pa­ket­tiin ret­kel­le mu­kaan.