Koti ja Keittiö 03/07
(2 kokonaista toastia eli neljä kolmiopalaa)
6 kookasta tuoretta paahtoleipäviipaletta
Täyte:
1 pkt (350 g) hunajamaustettuja
broilerisuikaleita
1 dl kevytmajoneesia
3 rkl chili-tomaattiketsuppia
2 dl pienittyä rapeaa salaattia
1. Paista broileriviipaleet kypsiksi pannulla.
2. Sekoita majoneesi, chili-tomaattiketsuppi ja paistetut broileripalat.
3. Levitä seosta neljälle paahtoleivälle, nosta päälle pienittyä salaattia ja kokoa leivät, eli yhteen leipään tarvitset kaksi broileritäytteistä leipää ja yhden täytteettömän leipäviipaleen kanneksi.
4. Paina leivät tiiviiksi ja leikkaa kolmioiksi ja pakkaa lämpöä eristävään pakettiin retkelle mukaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2