Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
Viisisuositus Sari Sirén
8 annosta
Ainesosat:
1 pieni patonki
250 g brie- tai vuohenjuustoa
4 kuivattua viikunaa
1 dl kuivattuja karpaloita
1 dl rouhittua pähkinää
2 rkl vaahterasiirappia
Näin valmistat crostinit:
1. Viipaloi patonki. Leikkaa juustosta paksuhkoja paloja. Nosta ne patonkipaloille.
2. Kuutioi viikunat. Sekoita ne karpaloiden ja pähkinöiden kanssa. Lusikoi seos juustolle. Valuta päälle siirappia.
3. Paahda leipiä 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Viinisuositus: Runsas ja mausteinen Spier Signature Chardonnay 2016, Etelä-Afrikka, 9,49 e.
Lue myös:
Suolaisen makeat bruschetat
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2