Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Jaana Tolonen
Kuvat Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
4 pikkuannosta
150 g bresaolaa eli ilmakuivattua, suolattua häränlihaa
4 dl rucolaa
1 dl granaattiomenansiemeniä (tuoreita tai Pirkka-pakaste)
2 kypsää persimonia
4 rkl paahdettuja manteleita tai pähkinöitä
muutama kierros mustapippuria myllystä
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
4 tl valkoista balsamicosiirappia
1. Levitä bresaolaviipaleet tarjoiluvadille.
2. Huuhtele ja kuivaa rucola. Irrota granaattiomenansiemenet. Varo, ettei valkoista osaa tule mukaan. Kuori ja kuutioi persimonit. Laita ne siementen kanssa rucolalle.
3. Valuta päälle öljyä ja balsamicoa. Rouhi pippuria. Viimeistele rouhituilla pähkinöillä.
Vinkki: Lisää halutessasi salaattiin parmesaanilastuja tai murusteltua fetaa.
Viinisuositus: Punamarjainen, hennon mausteinen, maukas Aliwen Christmas Edition Pinot Noir 2015, Chile, 11,99 e, kausituote.
Katso myös nämä ihanat reseptit:
Ilmakuivattuun kinkkuun kääritty mureke
Kukkakaali-juustokeitto ilmakuivatulla kinkulla
Saltimbocca ja ruusukaaligraniittiomenasalaatti
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2