Koti ja Keittiö 03/07
2 punaista paprikaa
2 isoa keltasipulia
1/3 pienestä valkokaalista
pieni pala juuriselleriä
1/2 dl öljyä
1 l vettä
2 rkl tomaattipyreetä
1 rkl sokeria
8 kokonaista valkopippuria
2 laakerinlehteä
2 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
Lisäksi:
noin 300-400 g bratwurstia
1. Pese ja lohko paprikat paloiksi. Poista sisukset.
2. Kuori ja pieni sipulit.
3. Irrota kaalista paksut lehtiruodit ja paloittele kaali. Kuori ja paloittele juuriselleri.
4. Kuullota öljyssä padassa ensin sipulit ja juuriselleri.
5. Lisää paprika- ja kaalipalat ja paista vielä noin kolme minuuttia.
6. Lisää vesi, tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna seos kiehuvaksi.
7. Pane pata uuniin 175 asteeseen ja anna muhia pari tuntia.
8. Kuori ja pilko makkarat ja lisää ne pataan.
9. Kypsennä noin vartti tai kunnes makkarat ovat kuumia. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.
10. Tarjoa pata porkkana-perunamuhennoksen seurana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2