Koti ja keittiö 01/05
(noin 15 kpl)
1 ruukku basilikaa
1-2 valkosipulinkynttä
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
2 dl kylmää vettä
2 rkl öljyä
1. Hienonna basilikanlehdet ja valkosipulinkynnet. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää basilikasilppu ja valkosipulit.
2. Lisää jauho-mausteseokseen kylmä vesi ja öljy. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
3. Kauli tai painele taikina jauhotetuin käsin pellille leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoiseksi levyksi (noin 20x30 cm). Jaa taikina poikittain taikinapyörällä noin 15 pitkänomaiseen osaan (noin 2x20 cm).
4. Paista heti 250-asteisen uunin keskitasossa noin 15 minuuttia. Irrottele kypsät teeleipätikut toisistaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2