8 lampaan sisäfileetä
Marinadi:
1 1/4 dl oliiviöljyä
6-8 valkosipulinkynttä
2-3 rkl silputtua tuoretta rosmariinia
mustapippuria
Paistamiseen:
voita
Kastike:
1 1/4 dl sherryä
1 1/4 dl kuohukermaa
vasikanfondia
merisuolaa
Lisäksi:
vihreää salaattia (esim. mizunaa, rucolaa, vuonankaalia)
1. Sekoita oliiviöljy, murskatut valkosipulinkynnet, rosmariini ja mustapippuri. Valuta seos fileiden päälle ja anna niiden marinoitua vähintään muutama tunti.
2. Ruskista lampaanfileet voissa kauttaaltaan. Lisää pannuun sherry ja kerma. Hauduta lihoja muutama minuutti ja nosta ne pois kastikkeesta. Mausta kastike tilkalla vasikanfondia. Ripottele lopuksi fileiden päälle hieman merisuolaa.
3. Nosta tarjoiluvadille tai lautasille runsaasti vihreää salaattia. Viipaloi fileet vinoittain ja sommittele ne salaattipedille. Valuta päälle hieman sherrykastiketta.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ