Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Fabian Björk
6–8 annosta
50 g voita
6–8 viipaletta leipää
3 munaa
1 ½ dl kermaa
1 ½ dl kevytmaitoa
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia
1 dl kinuskikastiketta
3 banaania
2 rkl fariinisokeria
Tarjoiluun:
(kinuskikastiketta)
vaniljajäätelöä
1. Voitele leivät ja kuutioi ne. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon kerma, maito, vaniljasokeri, kaneli ja kinuskikastike.
2. Laita puolet leipäkuutioista uunivuokaan. Viipaloi banaanit ja laita puolet viipaleista leipäkuutioille. Tee toinen kerros samalla tavalla. Kaada muna-kermaseos vuokaan. Peitä kelmulla ja anna nesteen imeytyä leipiin noin 30 minuuttia.
3. Poista kelmu. Ripottele vuokaan fariinisokeria. Paista 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes paistos on hyytynyt ja pinnalta kauniin ruskea. Tarjoa lämpimänä vaniljajäätelön ja halutessasi kinuskikastikkeen kanssa.
Katso myös nämä reseptit:
Mustikka-vaniljavanukas
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2