Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2015  

Banaanibrülee ja suklaagranola

Paahtovanukkaat kätkevät sisälleen pehmeää banaania. Seuraksi tarjoillaan herkullista suklaagranolaa.

6 an­nos­ta

2 isoa ja kyp­sää ba­naa­nia

2 dl kuo­hu­ker­maa

1 dl mai­toa

4 kel­tu­ais­ta

1 dl so­ke­ria

2 tl va­nil­ja­so­ke­ria

Suk­laag­ra­no­la:

3 dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

½ dl koo­kos­hiu­ta­lei­ta

½ dl ryp­si­öl­jyä

½ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

1 rkl vet­tä

1 rkl kaa­ka­o­jau­het­ta

1 dl kaa­ka­o­nib­se­jä

Pin­nal­le:

koo­kos­so­ke­ria tai hie­noa ruo­ko­ki­de­so­ke­ria

1. Kuo­ri ja pa­loit­te­le ba­naa­nit sy­väl­le lau­ta­sel­le. So­seu­ta haa­ru­kal­la ta­sai­sek­si. Kuu­men­na ker­ma ja mai­to kat­ti­las­sa kie­hu­mis­pis­tee­seen.

2. Se­koi­ta kel­tu­ai­set ja so­ke­rit kul­hos­sa. Kaa­da jouk­koon kuu­ma ker­ma-mai­to­se­os ja ba­naa­ni­so­se. Se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Va­lu­ta seos ma­ta­liin an­nos­vuo­kiin. Nos­ta vuo­at uu­ni­pel­lil­le. Va­lu­ta uu­ni­pel­lil­le va­ro­vas­ti kie­hu­vaa vet­tä 2/3 vuo­kien kor­keu­des­ta.

4. Kyp­sen­nä brûléita 125-as­tei­ses­sa uu­nis­sa 45 mi­nuut­tia. Nos­ta vuo­at jääh­ty­mään. Pei­tä jääh­ty­neet vuo­at kel­mul­la ja an­na ve­täy­tyä vä­hin­tään muu­ta­man tun­ti tai yön yli jää­kaa­pis­sa.

5. Val­mis­ta suk­laag­ra­no­la. Se­koi­ta kau­ra- ja koo­kos­hiu­ta­leet kes­ke­nään. Le­vi­tä seos lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le uu­ni­pel­lil­le. Kie­hau­ta öl­jy, fa­rii­ni­so­ke­ri ja vesi kat­ti­las­sa. Se­koi­ta jouk­koon kaa­ka­o­jau­he ja va­lu­ta nes­te ohu­e­na nau­ha­na hiu­ta­le­se­ok­sen pääl­le. Se­koi­ta kään­nel­len.

6. Paah­da gra­no­laa 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20 mi­nuut­tia, kun­nes seos saa kau­niin vä­rin. Se­koi­ta muu­ta­man ker­ran paah­ta­mi­sen ai­ka­na. An­na mys­lin jääh­tyä ja se­koi­ta jouk­koon kaa­ka­o­nib­sit.

7. Ri­pot­te­le vuo­kien pin­nal­le koo­kos- tai ruo­ko­ki­de­so­ke­ria. Paah­da pin­ta kaa­su­polt­ti­mel­la tai kuu­mien gril­li­vas­tus­ten al­la uu­nis­sa.

Lue Myös

Omena-pullavanukas ja kinuskikastike

Lakkakiisseli

Mustikka-kardemumma-semifreddo

Omena-pullavanukas ja kinuskikastike

Lakkakiisseli

Mustikka-kardemumma-semifreddo

Inkivääri-sitruunakupit

Uuniomena-kinuskipavlovat

Valkosuklaa-mansikkakupit

Omenakeitto ja sitruunainen mascarpone

Suola­päh­ki­nät­ryf­felit

Punssisemifreddo ja espressokinuski

Omenakeitto ja sitruunainen mascarpone

Suola­päh­ki­nät­ryf­felit

Punssisemifreddo ja espressokinuski

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2