Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

KAT­RI SCHRÖ­DER • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­KO­TI JA KEIT­TIÖ 4/2015  

Banaanibrülee ja suklaagranola

Paahtovanukkaat kätkevät sisälleen pehmeää banaania. Seuraksi tarjoillaan herkullista suklaagranolaa.

6 an­nos­ta

2 isoa ja kyp­sää ba­naa­nia

2 dl kuo­hu­ker­maa

1 dl mai­toa

4 kel­tu­ais­ta

1 dl so­ke­ria

2 tl va­nil­ja­so­ke­ria

Suk­laag­ra­no­la:

3 dl kau­ra­hiu­ta­lei­ta

½ dl koo­kos­hiu­ta­lei­ta

½ dl ryp­si­öl­jyä

½ dl fa­rii­ni­so­ke­ria

1 rkl vet­tä

1 rkl kaa­ka­o­jau­het­ta

1 dl kaa­ka­o­nib­se­jä

Pin­nal­le:

koo­kos­so­ke­ria tai hie­noa ruo­ko­ki­de­so­ke­ria

1. Kuo­ri ja pa­loit­te­le ba­naa­nit sy­väl­le lau­ta­sel­le. So­seu­ta haa­ru­kal­la ta­sai­sek­si. Kuu­men­na ker­ma ja mai­to kat­ti­las­sa kie­hu­mis­pis­tee­seen.

2. Se­koi­ta kel­tu­ai­set ja so­ke­rit kul­hos­sa. Kaa­da jouk­koon kuu­ma ker­ma-mai­to­se­os ja ba­naa­ni­so­se. Se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Va­lu­ta seos ma­ta­liin an­nos­vuo­kiin. Nos­ta vuo­at uu­ni­pel­lil­le. Va­lu­ta uu­ni­pel­lil­le va­ro­vas­ti kie­hu­vaa vet­tä 2/3 vuo­kien kor­keu­des­ta.

4. Kyp­sen­nä brûléita 125-as­tei­ses­sa uu­nis­sa 45 mi­nuut­tia. Nos­ta vuo­at jääh­ty­mään. Pei­tä jääh­ty­neet vuo­at kel­mul­la ja an­na ve­täy­tyä vä­hin­tään muu­ta­man tun­ti tai yön yli jää­kaa­pis­sa.

5. Val­mis­ta suk­laag­ra­no­la. Se­koi­ta kau­ra- ja koo­kos­hiu­ta­leet kes­ke­nään. Le­vi­tä seos lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le uu­ni­pel­lil­le. Kie­hau­ta öl­jy, fa­rii­ni­so­ke­ri ja vesi kat­ti­las­sa. Se­koi­ta jouk­koon kaa­ka­o­jau­he ja va­lu­ta nes­te ohu­e­na nau­ha­na hiu­ta­le­se­ok­sen pääl­le. Se­koi­ta kään­nel­len.

6. Paah­da gra­no­laa 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20 mi­nuut­tia, kun­nes seos saa kau­niin vä­rin. Se­koi­ta muu­ta­man ker­ran paah­ta­mi­sen ai­ka­na. An­na mys­lin jääh­tyä ja se­koi­ta jouk­koon kaa­ka­o­nib­sit.

7. Ri­pot­te­le vuo­kien pin­nal­le koo­kos- tai ruo­ko­ki­de­so­ke­ria. Paah­da pin­ta kaa­su­polt­ti­mel­la tai kuu­mien gril­li­vas­tus­ten al­la uu­nis­sa.

Lue Myös

Mansikat siideriliemessä ja jogurttimousse

Suklaatryffelit

Laventelisokeri

Mansikat siideriliemessä ja jogurttimousse

Suklaatryffelit

Laventelisokeri

Appelsiini-viikunahilloke

Raparperi-manteli-clafoutis

Mustikka-vaniljavanukas

Uuniomena-kinuskipavlovat

Marinoidut luumut ja vanilja-mascarponevaahto

Kuusenkerkkä-vanukas ja -siirappi sekä raparperihilloke

Uuniomena-kinuskipavlovat

Marinoidut luumut ja vanilja-mascarponevaahto

Kuusenkerkkä-vanukas ja -siirappi sekä raparperihilloke

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.