Katri Schröder Kuvat: Reetta PasanenKoti ja keittiö 1-2/2012
6-8 annosta
1 annos pullataikinaa
Täyte:
2 kypsää banaania
100 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 tl kanelia
Voiteluun: 1 muna
Pinnalle: raesokeria
1. Valmista ensin pullataikina ja laita se kohoamaan.
2. Voitele 2,5 litran irtopohjavuoka tai vuoraa tasapohjainen, pyöreä kakkuvuoka leivinpaperillla.
2. Kauli kohonnut pullataikina jauhotetulla leivinpöydällä suorakaiteen muotoiseksi, ohueksi levyksi.
3. Soseuta banaanit haarukalla. Levitä taikinalevylle ensin rasva ja sitten banaanisose. Sirota pinnalle sokeri ja kaneli.
4. Kääri levy rullalle. Leikkaa rullasta 8–9 palaa.
5. Aseta pullat väljästi leikkauspinta ylöspäin vuokaan. Peitä leivinliinalla ja anna kohota 20 minuuttia.
6. Voitele pinta munalla ja ripottele päälle raesokeria.
7. Paista 200-asteisen uunin alatasossa noin 30 minuuttia.
Vinkki: Maitoallerginen voi korvata taikinasta maidon vedellä ja käyttää rasvan sijaan öljyä. Munalle allergiset voivat jättää kananmunan pois taikinasta ja voidella pullat voisulalla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2