KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 11/2013
6–8 annosta
3 keskikokoista munakoisoa
2–3 valkosipulinkynttä
3 rkl tahinitahnaa
½ sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
¼ tl chilijauhetta
ripaus suolaa
1. Nosta kokonaiset munakoisot uunivuokaan tai -pellille. Pistele pintoihin muutamia reikiä haarukalla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunti. Kuoret saavat kunnolla mustua. Kääntele muutaman kerran paistamisen aikana. Nosta hetkeksi jäähtymään.
2. Kuori munakoisot ja lusikoi sisukset siivilään. Anna hetki valua. Kaada munakoisot kulhoon. Raasta joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää loput ainekset. Aja sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2