Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 5/2012
noin 20 leipää
1 iso patonki
1 valkosipulinkynsi
Täyte:
2 avokadoa
2 rkl sitruunamehua
2 prk (à 150 g) pehmeää vuohenmaitojuustoa, esim. Chavroux
10 tippaa tabascoa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Koristeeksi: 1 ruukku viinisuolaheinää
1. Viipaloi patonki ja hiero leipäpalojen pinta halkaistulla valkosipulinkynnellä. Paahda leivät kevyesti uunissa grillivastusten alla.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Soseuta sitruunamehun kanssa painelemalla haarukalla tahnaksi.
3. Notkista vuohenmaitojuusto ja sekoita avokadotahnan joukkoon. Mausta tabascolla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
4. Levitä tahnaa juuri ennen tarjoilua paahdetuille leiville ja koristele viinisuolaheinän lehdillä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2