Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 pikkuannosta
Ainesosat:
250 g lohta
2 tl raastettua inkivääriä
5 rkl limettimehua
2 kevätsipulia
1 avokado
1 1/2 rkl soijaa
1 1/2 rkl seesamiöljyä
muutama kierros valkopippuria myllystä
Näin teet avokado-lohitartarin:
1. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon raastettu inkivääri ja limettimehu. Anna maustua viileässä noin 15 minuuttia.
2. Hienonna kevätsipuli. Kuutioi avokado. Lisää ne lohiseokseen soijan ja seesaminsiementen kanssa. Tarjoa osana alkupalapöytää.
Viinisuositus: Napakka, limettinen ja yrttinen Yali Wetland Reserva Sauvignon Blanc 2016, Chile, 10,48 e.
Lue myös:
Tartarmad-tartat-pihvileipä
Munakasrulla ja avokadotäyte
Seesamisiika ja salaatti
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2