Artikkeli

Avokadokastike

Halkaise avokado, poista kivi ja irrota hedelmäliha. Soseuta se hienoksi...

1 avo­ka­do

1 prk (200 g) ruo­ka­jo­gurt­tia

3 rkl sit­ruu­na­me­hua

nip­pu sil­put­tua til­liä

ri­paus suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

1. Hal­kai­se avo­ka­do, pois­ta kivi ja ir­ro­ta he­del­mä­li­ha. So­seu­ta se hie­nok­si.

2. Yh­dis­tä jo­gurt­tiin avo­ka­do­so­se, sit­ruu­na­me­hu, sil­put­tu til­li, suo­la ja pip­pu­ri.

3. An­na kas­tik­keen maus­tua kyl­mäs­sä het­ki en­nen tar­joi­lua.

Koti ja keit­tiö 4/2002