Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 01/07

Aura-broileripiirakka

Tarjoa jäähtyneenä raikkaan salaatin kanssa.

(6-8:lle)

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl suo­laa

125 g mar­ga­rii­nia tai voi­ta

1 kel­tu­ai­nen

1 dl kyl­mää vet­tä

Täy­te:

200 g ka­nan­po­jan jau­he­li­haa

1 iso kel­ta­si­pu­li

1/2 tl sit­ruu­na­pip­pu­ria

150 g si­ni­ho­me­juus­to­mu­rua

1 prk (2 1/2 dl) kol­men juus­ton ruo­ka­ker­maa (Va­lio)

2 ka­nan­mu­naa

1. Pane kul­hoon jau­hot, lei­vin­jau­he ja suo­la. Li­sää kuu­ti­oi­tu ras­va. Nypi seos no­pe­as­ti. Li­sää kel­tu­ai­nen ja vesi ja se­koi­ta ta­sai­sek­si tai­ki­nak­si.

2. Pai­ne­le tai­ki­na voi­del­lun ir­to­poh­ja­vuo­an poh­jal­le ja reu­noil­le, pis­te­le poh­jaan haa­ru­kal­la rei­kiä ja pane vii­le­ään puo­lek­si tun­nik­si.

3. Kuo­ri ja silp­pua si­pu­li.

4. Kuul­lo­ta si­pu­li­silp­pu öl­jys­sä, li­sää jau­he­li­ha ja pais­ta se kyp­säk­si. Mais­ta seos sit­ruu­na­pip­pu­ril­la. Ku­moa seos kul­hoon ja se­koi­ta mu­kaan lo­put täyt­teen ai­nek­sis­ta.

5. Esi­pais­ta poh­ja­tai­ki­naa uu­nin ala­ta­sol­la 200 as­tees­sa 10 mi­nuut­tia

6. Li­sää jau­he­li­ha-juus­to­se­os esi­pais­te­tun pii­rak­ka­poh­jan pääl­le ja pais­ta noin 25 mi­nuut­tia, kun­nes pii­raan kes­kus­ta on kiin­teä ja pin­ta on kau­niin kul­lan­rus­kea.

7. Tar­joa jääh­ty­nee­nä raik­kaan sa­laa­tin kans­sa.

Lue Myös

Pienet juuresrieskat

Ruislastut

Tsatsikikastike

Pienet juuresrieskat

Ruislastut

Tsatsikikastike

Mallas-siemensämpylät

Suolainen kinuski-juustokakku

Suppi­lo­vah­ve­ro­fo­caccia

Siemen-jogurttileipä

Libanonilainen pitsaleipä

Ricotta-parsapiirakka

Siemen-jogurttileipä

Libanonilainen pitsaleipä

Ricotta-parsapiirakka

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2