Koti ja keittiö 11/2010 Katri Schröder Kuva Arto Vuohelainen
noin 24 kpl
1/2 pkt (à 600 g) isoja lehtitaikinalevyjä
Täyte:
1 prk (190 g) marinoituja
latva-artisokansydämiä
75 g pakastepinaattia
4 rkl majoneesia
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 dl parmesaaniraastetta
1. Valuta artisokat huolellisesti. Sulata pinaatti, valuta se siivilässä ja painele ylimääräiset nesteet pois.
2. Soseuta kaikki täytteen ainekset keskenään tasaiseksi tahnaksi.
3. Sulata lehtitaikina. Kauli taikinalevy hieman pidemmäksi, suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja levitä päälle tahna. Kääri levy pituussuunnassa tiukaksi rullaksi ja leikkaa noin 1,5 senttiä leveiksi kiekoiksi.
4. Nosta kiekot leivinpaperille uunipellille leikkauspinnat ylöspäin.
Paista 225-asteisen uunin keski-tasossa 15–18 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
Valmistusaika: 35 min.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2