(6–8:lle)
100 g kookosrasvaa
1 levy (195 g ) keksikrispeillä tai vastaava määrä chilillä maustettua maitosuklaata
5 dl riisimuroja
1/2 dl rusinoita
1 rkl kermaa
Päälle:
5 liivatelehteä
5 dl turkkilaista jogurttia (10 %)
1 1/2 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
3 rkl aprikoosibrandyä
1 prk (125 g) lasten
aprikoosi- tai mangososetta
1. Sulata kookosrasva ja anna sen jäähtyä. Lisää sekaan miedolla lämmöllä sulatettu suklaa.
2. Yhdistä pohjan ainekset kulhoon ja tasoita seos irtopohjavuoan päälle. Peitä ja pane viileän kovettumaan.
3. Liota liivatteet kylmässä vedessä pehmeiksi ja purista kuiviksi. Kiehauta tilkka vettä ja liuota liivatteet siihen.
4. Vaahdota kerma. Yhdistä jogurtti, kermavaahto, vaniljasokeri, aprikoosibrandy ja hedelmäsose ja liivateneste. Levitä seos riisisuklaapohjan päälle. Anna hyytyä viileässä vähintään 3 tuntia.
5. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2