4 keltuaista
1 dl hunajaa tai sokeria
2 dl appelsiinituoremehua
2 appelsiinin lohkot
1 dl marjoja
1. Kuori appelsiinit ja leikkaa lohkoiksi hedelmäkalvojen välistä. Jaa lohkot valmiiksi annosmaljoihin.
2. Mittaa vesihaudekattilaan keltuaiset, sokeri ja appelsiinimehu. Kuumenna koko ajan vatkaten, kunnes vaahto on kuohkeaa ja tanakkaa.
3. Ota kattila liedeltä ja vatkaa vaahtoa vielä hetki.
4. Annostele vaahto appelsiinilohkojen päälle maljoihin. Ripota päälle marjoja ja manteli- tai kookoshiutaleita.
Koti ja keittiö 5/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ