Katri Schröder Kuvat Reetta PasanenKoti ja keittiö 3/2012
2 appelsiinin raastettu kuori
5 rkl vastapuristettua
appelsiinimehua
1 ½ dl sokeria
100 g voita
2 munaa
2 keltuaista
1. Pese appelsiinit huolellisesti. Purista hedelmistä mehu. Laita appelsiinin kuori ja -mehu, sokeri sekä voi kattilaan. Kuumenna seosta, kunnes voi on täysin sulanut.
2. Nosta kattila liedeltä. Vispaa munat ja keltuaiset joukkoon yksitellen.
3. Nosta kattila takaisin levylle. Anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes se paksuuntuu.
4. Purkita kuuma tahna puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje kannet heti. Anna purkkien jäähtyä ja säilö kylmässä. Kylmässä tahna kiinteytyy. Tahna säilyy kylmässä reilun viikon ajan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2