Artikkeli

Appelsiini-rahkamousse

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka ja marmeladi. Liota liivatteita vedessä...

2 dl vis­pi­ker­maa

1 prk (250 g) mai­to­rah­kaa

1 dl ap­pel­sii­ni­mar­me­la­dia

2 lii­va­tet­ta

2 rkl vet­tä

Ko­ris­te­luun:

sui­ka­loi­tua ap­pel­sii­nin­kuor­ta

1. Vat­kaa ker­ma vaah­dok­si. Se­koi­ta jouk­koon mai­to­rah­ka ja mar­me­la­di.

2. Li­o­ta lii­vat­tei­ta ve­des­sä. Pu­ris­ta niis­tä vesi pois ja liu­o­ta ne pie­neen tilk­kaan kuu­maa vet­tä. Jääh­dy­tä se­os­ta het­ki ja se­koi­ta ker­ma­rah­kaan.

3. Kaa­da mous­se tar­joi­lu­kul­hoon ja an­na sen hyy­tyä kyl­mäs­sä vä­hin­tään pari tun­tia.

4. Ko­ris­te­le mous­se raas­te­tul­la ap­pel­sii­nin­kuo­rel­la.

Koti ja keit­tiö 4/2003