2 dl vispikermaa
1 prk (250 g) maitorahkaa
1 dl appelsiinimarmeladia
2 liivatetta
2 rkl vettä
Koristeluun:
suikaloitua appelsiininkuorta
1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon maitorahka ja marmeladi.
2. Liota liivatteita vedessä. Purista niistä vesi pois ja liuota ne pieneen tilkkaan kuumaa vettä. Jäähdytä seosta hetki ja sekoita kermarahkaan.
3. Kaada mousse tarjoilukulhoon ja anna sen hyytyä kylmässä vähintään pari tuntia.
4. Koristele mousse raastetulla appelsiininkuorella.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ