8 karitsankyljystä
Marinadi:
1 dl appelsiinimehua
3 rkl öljyä
2 appelsiinia kuutioituna
1/2 punainen chili viipaloituna
1 rkl fariinisokeria
2 rkl korianterin siemeniä
nippu persiljaa silputtuna
1. Sekoita marinadin ainekset keskenään.
2. Laita kyljykset marinadiin ja anna niiden maustua muutama tunti.
3. Nuiji kyljykset kevyesti ennen paistamista.
4. Paista kyljyksiä 2–4 minuuttia molemmilta puolin. Mausta valmiit kyljykset suolalla ja pippurilla.
5. Tarjoa kyljysten kanssa appelsiiniviipaleita ja couscousia.
Koti ja keittiö 4/2002
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.