4 kuha- , meriahven- tai siikafileetä
1 appelsiinin mehu
1 tl sitruunapippuria
1 ruukku talvitilliä tai tuoretta fenkolia
2 tl suolaa
Appelsiinikastike:
2 dl appelsiinimehua
200 g sulatejuustoa
2 dl kalalientä (liemikuutiosta)
muutama viherpippuri
(1 rkl maissisuurustetta)
1. Mausta kalafileet suolalla ja tillisilpulla/fenkolilla ja kääri rullalle. Pujota rullat tikkuun ja valele appelsiinimehulla.
2. Kypsennä miedolla lämmöllä 200-asteisessa uunissa tai teflonpannulla non kymmenen minuuttia.
3. Kiehauta kalaliemi ja appelsiinimehu. Mausta viherpippurilla ja sulata joukkoon juusto. Voit halutessa suurustaa kastikkeen sakeaksi maissisuurusteella. 4. Tarjoa kalarullat appelsiinikastikkeen kanssa.
Koti ja keittiö 11/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2