4 annosta
noin 10 kpl savoiardi-keksejä
3/4 dl vahvaa kahvia
Marinoidut appelsiinit:
4 appelsiinia tai veriappelsiinia
1/2 dl vaaleaa siirappia
1 1/2 rkl sitruunamehua
ripaus kanelia
ripaus neilikkaa
Jogurttimousse:
1 dl vispikermaa
2 dl paksua kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
1/2 tl vaniljasokeria
1 rkl tomusokeria
1. Valmista ensin appelsiinit. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi lohkoiksi. Lisää mausteet ja kääntele varovasti. Anna maustua hetken.
2. Valmista jogurttimousse. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon jogurtti ja mausteet.
3. Puolita keksit ja kostuta kahvissa. Kokoa annosmaljoihin tai laseihin kerroksittain kostutettuja keksejä, jogurttimoussea ja marinoituja appelsiineja.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2