Koti ja Keittiö 08/07
1 keskikokoinen kurkku
6 anjovisfileetä
1/2–1 nippu ruohosipulia
2 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Valuta kurkkuraasteesta ylimääräinen neste pois siivilässä.
2. Hienonna anjovisfileet ja ruohosipuli.
3. Sekoita jogurttiin kurkkuraaste, anjovikset ja ruohosipuli. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja suolalla.
4. Anna maustua viileässä ennen tarjoilua. Kastike sopii hyvin grilliruokien lisäkkeeksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2