Koti ja Keittiö 12/06
2–3 fileetä matjessilliä
1 dl vettä
3/4 dl etikkaa (12 %)
3/4 dl sokeria
1 pala juuriselleriä
1 pieni porkkana
4 tähtianista
6 kokonaista neilikkaa
5–6 mustapippuria
2 rkl anislikööriä
1. Paloittele sillifileet.
2. Kiehauta kattilassa vesi, etikka, kuoritut ja paloitellut juurekset ja mausteet. Lisää anislikööri.
3. Kaada jäähtynyt liemi kalojen päälle ja anna maustua peitettynä yön yli.
4. Poista porkkana- ja juuriselleripalat ja aseta tarjolle.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2