Koti ja keittiö 10/2008
4 - 6 annosta
4 dl vehnäjauhoja
3 rkl fariini- tai ruokokidesokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
3 dl maitoa
2 munaa
3 rkl ruokaöljyä
1 dl tummaa suklaata rouhittuina
1 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Lisäksi:
2 dl valmista suklaakastiketta
1-2 rkl tummaa rommia
1/2 l vaniljajäätelöä
1. Rouhi pekaanipähkinät ja paahda niitä kuivalla kuumalla pannulla kunnes ne saavat hieman väriä.
2. Rouhi myös suklaa.
3. Sekoita jauhot, sokerit, leivinjauhe ja suola keskenään. Lisää kuiviin aineisiin maito, munat ja öljy. Sekoita taikina tasaiseksi ja pyöräytä lopuksi joukkoon pekaanipähkinät ja suklaarouhe.
4. Paista taikinasta paksuja pannukakkuja rasvassa ohukaispannulla.
5. Sekoita rommi suklaakastikkeeseen. Tarjoa kastiketta ja jäätelöä pannukakkujen kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2