KASVISTA JA ANJOVISTA
Alkupalaksi tai pikkusyötäväksi sopivat hyvin makeat punajuuri- vuohenjuustopizzat.
Resepti: Hunajaiset vuohenjuusto-punajuuripizzat
Kolmen juuston sekoitus tekee parsapizzasta mehevän ja herkullisen.
Resepti: Parsapizza
Grillissä valmistettu pizza on herkullisen rapeaa ja maukasta.
Resepti: Grillattu kasvis-anjovispizza
PEKONIA JA PEPPERONIA
Kokeile peruspizzan sijaan jenkkihitti flatbreadia. Lastaa kypsälle pizzapohjalle karamellisoitua sipulia, perunaa ja pekonia.
Resepti: Pekoninen flatbread
Pizza, jossa ei ole tomaattikastiketta, on pizza bianca eli valkoinen pizza.
Resepti: Pinaatti-pekonipizza
Suussa sulava pizza syntyy, kun peruspohjalle ladotaan parsaa, pepperonia ja parmesaania. Päälle rikotaan vielä kananmuna, ja pizza pannaan paistumaan kuumaan uuniin!
Resepti: Moderni parsapizza
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2