Artikkeli

6 x erilainen pizza

Kokosimme kuusi herkullista pizzareseptiämme, joissa kaikissa on jotakin erikoista.

KAS­VIS­TA JA AN­JO­VIS­TA

Al­ku­pa­lak­si tai pik­ku­syö­tä­väk­si so­pi­vat hy­vin ma­ke­at pu­na­juu­ri- vuo­hen­juus­to­piz­zat.

Re­sep­ti: Hu­na­jai­set vuo­hen­juus­to-pu­na­juu­ri­piz­zat

Kol­men juus­ton se­koi­tus te­kee par­sa­piz­zas­ta me­he­vän ja her­kul­li­sen.

Re­sep­ti: Par­sa­piz­za

Gril­lis­sä val­mis­tet­tu piz­za on her­kul­li­sen ra­pe­aa ja mau­kas­ta.

Re­sep­ti: Gril­lat­tu kas­vis-an­jo­vis­piz­za

PE­KO­NIA JA PEP­PE­RO­NIA

Ko­kei­le pe­rus­piz­zan si­jaan jenk­ki­hit­ti flatb­re­a­dia. Las­taa kyp­säl­le piz­za­poh­jal­le ka­ra­mel­li­soi­tua si­pu­lia, pe­ru­naa ja pe­ko­nia.

Re­sep­ti: Pe­ko­ni­nen flatb­re­ad

Piz­za, jos­sa ei ole to­maat­ti­kas­ti­ket­ta, on piz­za bi­an­ca eli val­koi­nen piz­za.

Re­sep­ti: Pi­naat­ti-pe­ko­ni­piz­za

Suus­sa su­la­va piz­za syn­tyy, kun pe­rus­poh­jal­le la­do­taan par­saa, pep­pe­ro­nia ja par­me­saa­nia. Pääl­le ri­ko­taan vie­lä ka­nan­mu­na, ja piz­za pan­naan pais­tu­maan kuu­maan uu­niin!

Re­sep­ti: Mo­der­ni par­sa­piz­za