Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

6 x erilainen pizza

Kokosimme kuusi herkullista pizzareseptiämme, joissa kaikissa on jotakin erikoista.

KAS­VIS­TA JA AN­JO­VIS­TA

Al­ku­pa­lak­si tai pik­ku­syö­tä­väk­si so­pi­vat hy­vin ma­ke­at pu­na­juu­ri- vuo­hen­juus­to­piz­zat.

Re­sep­ti: Hu­na­jai­set vuo­hen­juus­to-pu­na­juu­ri­piz­zat

Kol­men juus­ton se­koi­tus te­kee par­sa­piz­zas­ta me­he­vän ja her­kul­li­sen.

Re­sep­ti: Par­sa­piz­za

Gril­lis­sä val­mis­tet­tu piz­za on her­kul­li­sen ra­pe­aa ja mau­kas­ta.

Re­sep­ti: Gril­lat­tu kas­vis-an­jo­vis­piz­za

PE­KO­NIA JA PEP­PE­RO­NIA

Ko­kei­le pe­rus­piz­zan si­jaan jenk­ki­hit­ti flatb­re­a­dia. Las­taa kyp­säl­le piz­za­poh­jal­le ka­ra­mel­li­soi­tua si­pu­lia, pe­ru­naa ja pe­ko­nia.

Re­sep­ti: Pe­ko­ni­nen flatb­re­ad

Piz­za, jos­sa ei ole to­maat­ti­kas­ti­ket­ta, on piz­za bi­an­ca eli val­koi­nen piz­za.

Re­sep­ti: Pi­naat­ti-pe­ko­ni­piz­za

Suus­sa su­la­va piz­za syn­tyy, kun pe­rus­poh­jal­le la­do­taan par­saa, pep­pe­ro­nia ja par­me­saa­nia. Pääl­le ri­ko­taan vie­lä ka­nan­mu­na, ja piz­za pan­naan pais­tu­maan kuu­maan uu­niin!

Re­sep­ti: Mo­der­ni par­sa­piz­za

Lue Myös

Shakshouka eli vuohenjuustoinen munapannu

5 syksyn parasta säilöntävinkkiä

5 x syksyn metsäretken saalisviinit

Shakshouka eli vuohenjuustoinen munapannu

5 syksyn parasta säilöntävinkkiä

5 x syksyn metsäretken saalisviinit

Kuohuviinit kevään juhliin

Omena-rosma­rii­nic­hutney

Ranskalainen luumugaletti

Neljä herkullista äitien­päi­vä­kakkua

Piparkakkutalon helpot koristeluvinkit

Näin uppopaistaminen onnistuu

Neljä herkullista äitien­päi­vä­kakkua

Piparkakkutalon helpot koristeluvinkit

Näin uppopaistaminen onnistuu

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2