MARI HARJULA • KUVAUSJÄRJESTELYT MARI HARJULA JA MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA • VIINISUOSITUKSET SARI SIRÉNKoti ja keittiö 12/2015
6–8 annosta
1 kg jauhoisia perunoita (esim. rosamunda)
2 keltuaista ¾ dl kuohukermaa
25 g voita
½ tl muskottipähkinää
1–2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½ tl suolaa ripaus valkopippuria
1–2 rkl tuoretta persiljaa hienonnettuna
1. Kuori ja keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunat perunasurvimella tai sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon keltuaiset, kerma, pehmennyt voi ja mausteet.
2. Lusikoi seos tähtityllalla varustettuun pursotuspussiin. Pursota massasta ruusukkeita annosvuokiin tai pellille leivinpaperin päälle.
3. Paista ruusukkeita uunin keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2