PEURACARPACCIO
Peuracarpaccio on juhlava alkuruoka tai pikkusyötävä, joka tarjoillaan majoneesikastikkeen kera.
Resepti: Peuracarpaccio
PARSA-AVOCADORISOTTO
Täyteläisessä avokadorisotossa on sattumina parsanpaloja.
Resepti: Parsa-avocadorisotto
SALVIABROILERIPATA
Kokonainen broileri maustetaan saltimboccan tapaan salvialla ja kääritään ilmakuivattuun kinkkuun. Juurespata hautuu samassa vuoassa.
Resepti: Salviabroileripata
BRIEJUUSTOVADELMABRUCHETTA JA TIMJAMIRAPARPERISIIRAPPI
Valkohomejuustolla, vadelmilla ja rucolalla höystetyt bruschetat viimeistellään timjamiraparperisiirapilla.
Resepti: Briejuustovadelmabruchetta ja timjamiraparperisiirappi
TIRAMISU
Tiramisu on yksi maailman tunnetuimmista jälkiruoista. Se on toscanalainen jälkiruokatorttu, joka sananmukaisesti käännettynä tarkoittaa ”piristä minua”.
Resepti: Tiramisu
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2