KATRI SCHRÖDER ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 8/2012
6 annosta
6 kypsää tomaattia
2 (à 125 g) tuoretta
(bufala)mozzarellaa
nippu tuoretta basilikaa
3 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
(1 rkl balsamiviinietikkaa)
1. Pese ja viipaloi tomaatit. Valuta mozzarellat ja revi tai leikkaa ne 4–6 palaan. Irrota basilikan lehdet varsista. Revi isoimmat lehdet pienemmiksi.
2. Asettele tarjoiluvadille lomittain tomaattia, mozzarellaa ja basilikan lehtiä.
3. Valuta salaatin päälle hyvälaatuista oliiviöljyä. Ripottele mausteeksi hieman sormisuolaa ja rouhittua mustapippuria. Valuta lopuksi halutessasi päälle loraus balsamiviinietikkaa.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ