MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN •KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 9/2014
4–6 annosta
4–6 napakkaa ja mielellään hieman hapanta omenaa
Täyte:
¾ dl kaurahiutaleita
1 rkl kanelia
¾ dl fariinisokeria
50 g voita
1 rkl hunajaa
1. Poista omenoista siemenkodat omenaporalla.
2. Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi.
3. Laita omenat uunivuokaan ja lusikoi täytettä niiden sisään ja päälle.
4. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes omenat pehmenevät.
5. Tarjoile sellaisenaan tai joko jäätelön tai kermavaahdon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2