1 1/2 dl kuivattuja tatteja
2 + 2 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
3 dl kuohukermaa
1 nippu tuoretta persiljaa
1. Murenna tatit käsin hienoksi ja lisää 2 dl vettä. Anna tattien turvota vedessä tunnin verran.
2. Kaada turvonnut sienisilppu liemineen kattilaan. Lisää murennettu liemikuutio ja 2 dl vettä. Kiehauta tattisilppu ja keitä sitä muutama minuutti
3. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
4. Annostele keittokulhojen pohjalle ensin kermavaahtoa. Kaada päälle tattilientä niin, että kulhossa on 1/3 kermavaahtoa ja 2/3 tattilientä. Jos haluat keitosta kermaisempaa, annostele kermavaahtoa ja tattilientä yhtä paljon. Ripottele pinnalle silputtua persiljaa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2