Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Kir­si-Mar­ja Sa­vo­lai­nen

Vii­ni­a­si­an­tun­tu­ja Sari Sirén

Koti ja keit­tiö 10/2016

Risotto uunipaahdetun parsakaalin ja pekonin kanssa

Parsakaali antaa tuttuun risottoon uutta hehkua.

4 an­nos­ta

2 sa­lot­ti­si­pu­lia

3 rkl olii­vi­öl­jyä

4 vii­pa­let­ta pe­ko­nia

3 dl ri­sot­to­rii­siä

7–10 dl kuu­maa kas­vis­lien­tä

½ tl vas­ta­rou­hit­tua mus­ta­pip­pu­ria

2 rkl voi­ta

½ dl hie­non­net­tua, tuo­ret­ta leh­ti­per­sil­jaa tai muu­ta yrt­tiä

1 an­nos paah­det­tua par­sa­kaa­lia

Tar­joi­luun:

vas­ta­raas­tet­tua par­me­saa­nia

1. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­lit. Kuu­ti­oi pe­ko­ni. Kuul­lo­ta nii­tä öl­jys­sä pan­nul­la muu­ta­ma mi­nuut­ti.

2. Mit­taa jouk­koon rii­si. Jat­ka pais­ta­mis­ta het­ki, kun­nes rii­si muut­tuu lä­pi­kuul­ta­vak­si.

3. Kaa­da pan­nul­le kas­vis­lien­tä kau­ha ker­ral­laan. Li­sää seu­raa­va kau­hal­li­nen vas­ta kun edel­li­nen on mel­kein imey­ty­nyt rii­siin. Rii­sin kyp­sy­mi­ses­sä kes­tää noin 17 mi­nuut­tia (tar­kis­ta ai­ka rii­si­pa­ke­tin kyl­jes­tä.)

4. Maus­ta pip­pu­ril­la. Li­sää ri­sot­toon voi, yr­tit ja par­sa­kaa­lit. Tar­joa par­me­saa­nin kans­sa.

Uu­ni­paah­de­tut par­sa­kaa­lit

4 an­nos­ta

2 par­sa­kaa­lia

3 rkl olii­vi­öl­jyä

1 tl sor­mi­suo­laa muu­ta­ma kier­ros val­ko­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Huuh­te­le par­sa­kaa­lit ja leik­kaa ne rei­luik­si, lit­te­äh­köik­si pa­loik­si. Lai­ta pa­lat uu­ni­vuo­kaan ja va­lu­ta pääl­le öl­jyä. Li­sää maus­teet.

2. Paah­da par­sa­kaa­le­ja 225-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 20 mi­nuut­tia tai kun­nes ne ovat rap­sa­kan kyp­siä.

Vii­ni­suo­si­tus:

Ke­vy­en maus­tei­nen ja kir­sik­kai­nen Tri­fu­la 2014, Pie­mon­te, 8,98 e

Lue Myös

Peruna-pinaat­tist­ruudeli

Uuniperunat kahdella tavalla

Broileri-avoka­do­qu­e­sa­dillat

Peruna-pinaat­tist­ruudeli

Uuniperunat kahdella tavalla

Broileri-avoka­do­qu­e­sa­dillat

Yrttirisotto

Ihana suklaa-keksikakku hoituu ilman uunia

Klassinen neljän juuston pasta

Parsa-avokadorisotto

Timjaminen tatti-brierisotto

Parsa­kaa­li­sa­laatti sienien ja linssien kera

Parsa-avokadorisotto

Timjaminen tatti-brierisotto

Parsa­kaa­li­sa­laatti sienien ja linssien kera

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 4/2023?

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Koti ja keittiön Kaunein koti 2022 on Tuulensuun tilan upesti kunnostettu puutalo

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Raikas mandariini-rahkapiirakka on ihana herkku

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

Banoffee-pavlova yhdistää kahden herkun maut mainioksi yhdistelmäksi

Näin valmistat herkullisen punavii­ni­kas­tikkeen lihalle

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.