Artikkeli

Tyy­li Tea Hon­ka­sa­lo

Ku­vat Val­mis­ta­jat

Parhaat välineet pataruokien valmistamiseen

Talvella maistuvat pitkään haudutetut, lämpimät pataruoat. Valitsimme 11 parasta välinettä, joilla pataruokien valmistus onnistuu takuulla!

Jot­ta pa­ta­ruo­ka on­nis­tuu, ei ole yh­den­te­ke­vää mil­lai­ses­sa pa­das­sa ruo­an val­mis­tat. Kun­non pata es­tää ruo­an tart­tu­mi­sen ja so­pii mo­neen uu­niin. Li­säk­si tar­vit­set muun mu­as­sa hy­vän kok­ki­veit­sen ja pan­nu­na­lu­set.

1. Hei­rol Pro -kok­ki­veit­si on ta­ot­tu laa­duk­kaas­ta kor­roo­si­on­kes­tä­väs­tä sak­sa­lai­ses­ta veit­si­te­räk­ses­tä. Te­rän ty­ven er­go­no­mi­nen muo­toi­lu suo­jaa sor­mia, 53 e, Hei­rol.

2. Ferm Li­vin­gin Asym­met­ric-leik­kuu­lau­ta on tam­mea. So­vel­tuu pait­si pilk­ko­mi­sa­lus­toik­si, myös esi­mer­kik­si he­del­mien, juus­to­jen ja al­ku­pa­lo­jen tar­joi­luun, 40 e, Fin­nish De­sign Shop.

3. Eva So­lon mo­der­ni Nor­dic Kitc­hen -pata on alu­mii­nia. Ne­li­ker­rok­si­nen Slip-Let®-pin­noi­te es­tää ruo­an tart­tu­mi­sen. So­vel­tuu kai­kil­le lie­si­tyy­peil­le, 4,5 l, 199,90 e, Fin­nish De­sign Shop.

4. An­vänd­bar-sa­vi­pa­taa voi­daan käyt­tää sekä ate­ri­an val­mis­ta­mi­seen et­tä tar­joi­luun, alk. 14,99 e, Ikea.

5. Ol­ki-pan­nu­na­lu­nen 100 % vil­la­huo­paa, de­sign Ilo­na Uk­ko­nen, Ø 21 cm 14,50 e, Ver­so De­sign.

6. Me­nun Bot­t­le-maus­te­myl­ly­jen ku­mi­nen pin­ta on help­po pi­tää puh­taa­na. Jau­ha suo­lan ja pip­pu­rin li­säk­si vaik­ka päh­ki­nöi­tä tai kui­vat­tu­ja mar­jo­ja, 69,90 e, Fin­nish De­sign Shop.

7. Nor­da­lin Oli­ve-kau­han si­li­ko­ni­nen pää ei raa­vi as­ti­oi­ta, 8 e, Kitc­hen­Ti­me.

8. Bas­ti­an-pa­ta­kau­ha kir­sik­ka­puu­ta 6 e, Kitc­hen­ti­me.

9. Va­lu­rau­ta­pa­ta 4,5 l so­vel­tuu kai­kil­le lie­sil­le, myös in­duk­ti­ol­le. Te­räs­nu­pin an­si­os­ta pata so­vel­tuu myös säh­kö- ja lei­vi­nuu­niin, 108 e, Hei­rol.

10. Bas­ket-pa­ta­kin­nas 22 e, Ma­ri­mek­ko.

11. Tii­lis­ki­vi-pa­ta­lap­pu 11,90 e, Ma­ri­mek­ko.

Lue myös:

Broi­le­ri­pa­ta ruu­sun­mar­jo­jen ja bul­gu­rin kera

In­ti­a­lai­nen ba­taat­ti-kik­her­ne­pa­ta

Pa­ta­lei­pä