Koti ja keittiö 12/2008
1 kg punajuuria
1 tl sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 - 2 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna tai 1 tl kuivattua
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
2 rkl hunajaa tai vaaleaa siirappia
1. Kuori ja lohko punajuuret. Lado punajuuret uuninkestävään vuokaan tai uunipannulle leivinpaperille. Paahda uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
2. Laita punajuuret kulhoon. Lisää mausteet, sekoita ja marinoi jääkaapissa vähintään pari tuntia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2