Teksti Mari Harjula
Kuvat Arto Vuohelainen
Gluteenittomat sieni-fetamuffinit
Taikinaan lisätty juustoraaste pitää maukkaat sieni-fetamuffinit pitkään mehevinä ja kuohkeina.
Katso resepti: Gluteenittomat sieni-fetamuffinit
Gluteenittomat omenapiiraat
Omenapiirakoiden murotaikinapohjassa on tummaa riisijauhoa ja maissijauhoja.
Katso resepti: Gluteenittomat omenapiiraat
Gluteenittomat perunagnocchit, salvia-sitruunavoi ja siemen-porkkanasämpylät
Herkulliset gnocchit valmistuvat myös perunajauhoista. Perunagnocchien lisukkeeksi sopivat gluteenittomat siemen-porkkanasämpylät. Sämpylöiden kuohkeuden salaisuus on psyllium, joka on jänönratamon (Plantago ovata) kuivatuista siemenistä valmistettua hyvin kuitupitoista jauhoa. Psyllium antaa leivonnaisille sitkoa, kuohkeutta ja mehevyyttä.
Katso resepti: Gluteenittomat perunagnocchit ja salvia-sitruunavoi
Katso resepti: Gluteenittomat siemen-porkkanasämpylät
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2