Koti ja Keittiö 08/06
500 g silakkafileitä
Etikkaliemi:
5 dl vettä
2 tl suolaa
1 dl väkiviinaetikkaa
Marinadi:
1 prk (120 g) smetanaa
150 g ranskankermaa
1/2 dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
1/2 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
1/2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
2 rkl tuoretta kirveliä hienonnettuna
1 tl vahvaa sinappia
3 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
ripaus sokeria
Lisäksi:
500 g keitettyjä uusia perunoita
cocktailtikkuja
1. Sekoita etikkaliemen ainekset keskenään ja kaada liemi kalafileille. Anna fileiden maustua jääkaapissa 3–4 tuntia. Kaada liemi pois ja valuta fileet hyvin.
2. Valmista marinadi. Sekoita smetana ja ranskankerma. Lisää yrtit ja muut mausteet. Kaada marinadi kalojen päälle ja anna maustua jääkaapissa 2 tuntia.
3. Leikkaa keitetyt uudet perunat puoliksi, kääri silakkafilee rullalle, pujota tikkuun ja tikku perunaan.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2