MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
3 dl manteleita
9 dl vettä
1. Laita mantelit isoon kulhoon. Kaada päälle reilusti kylmää vettä ja liota manteleita yön yli.
2.Siivilöi liotusvesi pois ja huuhtele mantelit siivilässä juoksevan veden alla.
3. Laita mantelit tehosekoittimeen. Mittaa kannuun 9 dl vettä. Lisää tehosekoittimeen vettä sen verran, että mantelit peittyvät. Käytä konetta, kunnes mantelit ovat hienontuneet ja seos tasaista. Lisää loput vedestä erissä ja aina lisäysten jälkeen käynnistä kone.
4.Vuoraa siivilä sideharsokankaalla ja siivilöi juoma sen läpi talteen.
Vinkki! Mantelimaito säilyy viileässä noin 2–3 vuorokautta.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2