MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2013
2–3 annosta
5 dl kotikeoista mantelimaitoa tai valmista mantelijuomaa (esim. Alpro)
1 rkl tummaa kaakaojauhetta
1–2 rkl ruokosokeria
puolikas vaniljatanko
75 g tummaa suklaata
loraus mantelilikööriä
Lisäksi:
kermavaahtoa
mantelirouhetta
1. Mittaa mantelimaito kattilaan. Lisää kaakaojauhe, sokeri ja vaniljatanko. Kuumenna höyryävänkuumaksi. Paloittele joukkoon suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.
2. Poista vaniljatanko. Lisää hieman mantelilikööriä ja kaada laseihin.
3. Viimeistele kermavaahdolla ja mantelirouheella.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2