Kuva JAKOB VALLING
1 pieni ja tiivis kurpitsa
oliiviöljyä
tuoretta timjamia ja rosmariinia
suolaa ja pippuria
parmesaaniraastetta
yhden sitruunan raastettu kuori
1. Pese pieni kurpitsa ja leikkaa se puoliksi. Poista siemenet ja leikkaa kurpitsasta noin sentin paksuisia viipaleita kuorineen.
2. Laita kurpitsapalat leivinpaperille uunipellille. Valele päälle hieman oliiviöljyä. Ripota pinnalle hienonnettua tuoretta timjamia, rosmariinia, sormisuolaa ja mustapippuria. Viimeistele juustoraasteella ja sitruunankuorella.
3. Kypsennä kurpitsoita 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Tarjoa esim. liharuokien lisäkkeenä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2