Koti ja Keittiö 3/2006
400 g kalkkunanfileetä
1 kypsä mango
1 kypsä banaani
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 vihreää chiliä
pala tuoretta inkivääriä
3 rkl öljyä
1 tl juustokuminaa
ripaus kurkumaa
4 dl kookosmaitoa
1 laakerinlehti
2–3 rkl kalakastiketta
puolen limetin mehu
suolaa
1. Leikkaa kalkkunanfilee reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele mango. Kuori ja viipaloi banaani.
2. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chilit pitkittäin, poista siemenet ja hienonna chilit. Kuori ja raasta inkivääri.
3. Kuumenna öljy paistokasarissa. Lisää sipulit, chilit ja inkivääri ja kuumenna hetki käännellen. Lisää juustokumina ja kurkuma ja kiehauta seos. Lisää kalkkunanfileekuutiot ja paistele niitä hetki.
4. Lisää kookosmaito, laakerinlehti ja kalakastike. Keitä seosta noin 10 minuuttia.
5. Mausta liemi limettimehulla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisää lopuksi hedelmäpalat ja kuumenna kastike.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2