Koti ja Keittiö 4/2006
1 ruukku frisee- tai jääsalaattia
1 granaattiomena
2 dl vihreitä siemenettömiä
viinirypäleitä
1 pkt (250 g) halloumijuustoa
1 rkl öljyä
Lisäksi:
2 rkl oliiviöljyä
2–3 rkl valkoista
balsamiviinietikkaa
rouhittua mustapippuria
1. Revi salaatti annospaloiksi ja levitä tarjoiluvadille tai annoslautasille. Halkaise granaattiomena, kaiva puolikkaista siemenet haarukalla ja ripottele salaatin päälle. Halkaise viinirypäleet ja lisää salaattiin.
2. Viipaloi halloumi. Kuumenna öljy pannulla ja paista juustoviipaleet siinä kauniin ruskeiksi ja rapeiksi molemmin puolin. Levitä juustoviipaleet salaatin päälle.
3. Pirskota salaatin päälle lopuksi oliiviöljyä ja valkoista balsamiviinietikkaa ja rouhi mustapippuria.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2