Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Toi­mit­ta­ja San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vau­sa­vus­ta­ja Jaa­na To­lo­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Vii­ni­suo­si­tuk­set Sari Sirén

Deviled eggs eli paholaisen munat

Hauska pikkuruoka syntyy helposti täyttämällä kanan­mu­nan­puo­likkaat sardelli-kaprisseoksella. Parita tuttu lohi uusien makukavereiden kanssa.

4 an­nos­ta

Ai­ne­so­sat:

4 ko­vak­si kei­tet­tyä mu­naa

4 sar­del­li­fi­lee­tä

2 tl di­jo­nin­si­nap­pia

¾ dl täys­ma­jo­nee­sia

½ tl sri­rac­ha-chili-kas­ti­ket­ta

1 rkl pie­niä kap­rik­sia

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

Näin val­mis­tat pa­ho­lai­sen mu­nat:

1. Kei­tä mu­nat ko­vik­si. Kuo­ri ja ir­ro­ta kel­tu­ai­set. Lai­ta val­ku­ai­set tar­joi­lu­va­dil­le.

2. Hie­non­na sar­del­lit. Yh­dis­tä ne kel­tu­ais­ten, si­na­pin, majo­nee­sin ja chi­li­kas­tik­keen kans­sa. Maus­ta suo­lal­la ja pip­pu­ril­la. Lu­si­koi tah­na val­ku­ais­ten ko­loi­hin. Tar­joa sel­lai­se­naan pik­ku­pa­la­na tai sa­laa­tin kans­sa.

Vii­ni­suo­si­tus: Sit­ruk­si­nen, mi­ne­raa­li­nen ja hen­non he­ruk­kai­nen Hen­ri Bour­ge­ois San­cer­re Les Ba­ron­nes Blanc 2015, Rans­ka, 11,60 e 0,375 l

Lue myös:

Ja­pa­ni­lai­nen te­riy­a­ki-lohi

Yrt­ti­kuor­ru­tet­tu uu­ni­lo­hi

Graa­vi­lo­hi­ce­vic­he

Lue Myös

Sisilialaiset silakkarullat

Pienet silakkakukot

Salvia-sitruunasilakat ja silakkaburgerit

Sisilialaiset silakkarullat

Pienet silakkakukot

Salvia-sitruunasilakat ja silakkaburgerit

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

Gratinoidut vihersimpukat

Sinisimpukat ja sahramimajoneesi

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

Syksyinen riistakäristys

Juhlavia herkkuja kananmunasta

Tiesitkö tätä kananmunasta?

Syksyinen riistakäristys

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2