Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvausavustaja Jaana Tolonen
Kuvat Fabian Björk
Viinisuositukset Sari Sirén
4 annosta
Ainesosat:
4 kovaksi keitettyä munaa
4 sardellifileetä
2 tl dijoninsinappia
¾ dl täysmajoneesia
½ tl sriracha-chili-kastiketta
1 rkl pieniä kapriksia
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
Näin valmistat paholaisen munat:
1. Keitä munat koviksi. Kuori ja irrota keltuaiset. Laita valkuaiset tarjoiluvadille.
2. Hienonna sardellit. Yhdistä ne keltuaisten, sinapin, majoneesin ja chilikastikkeen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi tahna valkuaisten koloihin. Tarjoa sellaisenaan pikkupalana tai salaatin kanssa.
Viinisuositus: Sitruksinen, mineraalinen ja hennon herukkainen Henri Bourgeois Sancerre Les Baronnes Blanc 2015, Ranska, 11,60 e 0,375 l
Lue myös:
Japanilainen teriyaki-lohi
Yrttikuorrutettu uunilohi
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2