Teksti Sanna Kekäläinen
Kuva Fabian Björk
4 annosta
1 kukkakaali
2 isoa munaa
4 dl pankojauhoja
1 tl sormisuolaa
valkopippuria myllystä
Kastike:
2 dl täysmajoneesia
2 tl sriracha-chilikastiketta
● Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi. Vatkaa munien rakenne rikki. Mausta pankojauhot suolalla ja pippurilla. Kasta kukkakaalit ensin munaan ja sitten pankojauhoihin.
● Laita palat leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes kuorrutus on kauniin värinen.
● Sekoita majoneesiin chilikastike. Tarjoa kukkakaalien kanssa.
Vinkki: Voit halutessasi esikeittää kukkakaalinnuppuja muutaman minuutin suolalla maustetussa vedessä.
Lue myös:
Naposteluperunat ja chilidippi
Kukkakaali-vuohenjuustocappuccino
Paahdettu valkosipuli-kukkakaalikeitto
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2