Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
6 annosta
2 omenaa
2 dl puolukoita
1 ½ dl kaurahiutaleita
1 dl siemen-pähkinäsekoitusta
¾ dl fariinisokeria
½ tl jauhettua kanelia
50 g pehmeää voita
Lisäksi:
vaniljajäätelöä
1. Pese omenat, poista omenakodat omenaporalla ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita laakeaan uunivuokaan tai piirakkavuokaan omenaviipaleet ja puolukat.
2. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, siemen-pähkinäsekoitus, fariinisokeri ja kaneli. Lisää joukkoon voi ja nypi murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos vuokaan omenoiden ja puolukoiden päälle.
3. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on paistunut rapeaksi.
4. Tarjoile paistos vaniljajäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Valmistusaika: 25 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 5 e
Huom!
Hinnat on laskettu sillä perusteella, että marjat on poimittu itse.
FABIAN BJORK
Mansikkainen masariinitorttu
Photography: Reetta Pasanen
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
FABIAN BJORK
Mansikkainen masariinitorttu
Photography: Reetta Pasanen
Yrttinen juustokakku
Reetta Pasanen
Seljankukkafizz
Reetta Pasanen
Tunnbrödsrulle eli rieskarulla nakilla ja muusilla.
Reetta Pasanen
Sillisalaatti kauden vihannesten ja mädin kera.
Photography: Reetta Pasanen
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.