Arto Vuohelainen
Suvi Rüster
6 annosta
2 omenaa
2 dl puolukoita
1 ½ dl kaurahiutaleita
1 dl siemen-pähkinäsekoitusta
¾ dl fariinisokeria
½ tl jauhettua kanelia
50 g pehmeää voita
Lisäksi:
vaniljajäätelöä
1. Pese omenat, poista omenakodat omenaporalla ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita laakeaan uunivuokaan tai piirakkavuokaan omenaviipaleet ja puolukat.
2. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, siemen-pähkinäsekoitus, fariinisokeri ja kaneli. Lisää joukkoon voi ja nypi murumaiseksi seokseksi. Ripottele muruseos vuokaan omenoiden ja puolukoiden päälle.
3. Kypsennä paistosta 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on paistunut rapeaksi.
4. Tarjoile paistos vaniljajäätelön tai vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.
Valmistusaika: 25 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: 5 e
Huom!
Hinnat on laskettu sillä perusteella, että marjat on poimittu itse.
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Pähkinäinen savukalasalaatti ja tamarindikastike
Martti Järvi
Tomaattipiirakasta tulee täydellisen leikattava, kun sekoitat vegaanisen juustoraasteen ruokakerman joukkoon ja lisäät vielä maissitärkkelystä. Anna piirakan tekeytyä viileässä ennen tarjoilua. Vihreät keramiikkaleipälautaset Church Square Ceramics, kaakelit K-rauta.
mokkapaloilta maistuvat munattomat ja maidottomat muffinit ovat jopa parempia ja mehevämpiä kuin entisajan mokkapalat. Lado paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin muffinit kypsyvät napakasti ja leviämättä. Tarjoilulautanen Church Square Ceramics.
Pähkinäinen savukalasalaatti ja tamarindikastike
Martti Järvi
Toffee-suklaahippukeksi pellillä
Pinaatti, kaprikset ja anjovis ovat herkullinen yhdistelmä spagetin seuraksi tässä pastareseptissä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2