Koti ja Keittiö 06-07/07
4 nektariinia
1 sitruuna
Vaniljavaahto:
2 valkuaista
2 keltuaista
3/4 dl sokeria
1 prk (2 1/2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1. Halkaise nektariinit ja poista kivet. Leikkaa nektariinit lohkoiksi ja asettele lohkot mataliin annosvuokiin. Purista hedelmälohkojen päälle sitruunan mehu.
2. Vaniljavaahtoa varten vatkaa ensin valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Sekoita vaniljakastike keltuaisvaahtoon ja lisää valkuaisvaahto varovasti. Lusikoi vaahto hedelmille.
3. Laita vuoat uuniin grillivastuksen alle ja gratinoi 2–5 minuuttia, kunnes pinta saa väriä. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ