Artikkeli

Teks­ti Mil­la Kuu­si­nen

Ku­vat Val­mis­ta­jat

Täydellinen salaatti syntyy näillä välineillä

Pese, kuivaa, kuori, pilko, mausta ja tarjoile. Täydellisen rapea ja raikas salaatti syntyy kunnon välineillä.

Iva­lo-kul­hon kau­nis puu­kan­si pi­tää ke­sä­kär­pä­set loi­tol­la, ø 29 cm, 119 e (kitc­hen­ti­me.fi)

Nor­mann Co­pen­ha­ge­nin Pin-kuo­ri­ma­veit­si 16 e (fin­nish­de­signs­hop.fi).

Koi­vui­nen Dina-leik­kuu­lau­ta on näp­pä­rä ri­pus­taa kui­vu­maan, 34,90 e (Hem­tex).

KAI:n San­to­ku-veit­ses­sä on hi­on­ta, jon­ka an­si­os­ta vii­pa­leet ei­vät tar­tu te­rään, 199 e (Kok­ki­puo­ti).

Fis­kar­sin Func­ti­o­nal form -sa­laat­ti­lin­gol­la kui­vaat sa­laa­tin­leh­det, 29,95 e (So­kos).

Mat­ta­mus­tat Do­ro­tea Night -sa­laat­ti­ot­ti­met ovat PVD-pin­noi­tet­tua te­räs­tä, 99,90 e (fin­nish­de­signs­hop.fi).

Spi­rel­li-vi­han­nes­te­roit­ti­mel­la kurk­ku ja pork­ka­na muut­tu­vat nau­hoik­si, 22,90 e (Chez Ma­rius).

Op­ti­me-öl­jy­pul­lo, 25 cl, de­sign Lui­gi Bor­mi­o­li, 9,90 e (kitc­hen­ti­me.fi).

Lue myös:

Ko­mea saa­re­ke­keit­tiö kruu­naa ko­din

Keit­tiö meni uu­sik­si - koi­vul­la saa­tiin ko­di­kas ja rai­kas tun­nel­ma

Näin suun­nit­te­let toi­mi­van ja ava­ran keit­ti­ön