Teksti Milla Kuusinen
Kuvat Valmistajat
Ivalo-kulhon kaunis puukansi pitää kesäkärpäset loitolla, ø 29 cm, 119 e (kitchentime.fi)
Normann Copenhagenin Pin-kuorimaveitsi 16 e (finnishdesignshop.fi).
Koivuinen Dina-leikkuulauta on näppärä ripustaa kuivumaan, 34,90 e (Hemtex).
KAI:n Santoku-veitsessä on hionta, jonka ansiosta viipaleet eivät tartu terään, 199 e (Kokkipuoti).
Fiskarsin Functional form -salaattilingolla kuivaat salaatinlehdet, 29,95 e (Sokos).
Mattamustat Dorotea Night -salaattiottimet ovat PVD-pinnoitettua terästä, 99,90 e (finnishdesignshop.fi).
Spirelli-vihannesteroittimella kurkku ja porkkana muuttuvat nauhoiksi, 22,90 e (Chez Marius).
Optime-öljypullo, 25 cl, design Luigi Bormioli, 9,90 e (kitchentime.fi).
Lue myös:
Komea saarekekeittiö kruunaa kodin
Keittiö meni uusiksi - koivulla saatiin kodikas ja raikas tunnelma
Näin suunnittelet toimivan ja avaran keittiön
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2